Facebook

S T U D I O   

V O O R   B O D Y   E N   M I N D

Nijverheidsweg 7, IJsselstein

0653794863

Lid van bedrijfsfitness Nederland

Y O G A  betekent in het Sanskrit (taal van de oude bewoners van India) verbondenheid of vereiniging. 

Het samenbrengen van lichaam en geest met als doel groeien naar heelheid. Yoga is de kracht van de stilte in je activiteit, zo volledig mogelijk aanwezig zijn in je handelen. Aanwezig zijn in het nu en op zoek naar een beter evenwicht tussen inspanning en ontspanning.

Het samenbrengen van deze twee geeft rust, ruimte en lichtheid. Er zijn verschillende manieren om aan yoga te doen. Belangrijk is om de manier te vinden die bij jou past.

 

Door de jaren van ons leven ontvangen we allemaal prikkels van buiten waarvan een aantal onze gezondheid kunnen aantasten.

Stress heeft een negatieve invloed op ons immuunsysteem. Daarom is het belangrijk een manier te vinden om je stressniveau onder controle te houden.

 

In de yogalessen die bij Yoganiek werken we aan bewustzijn wat betreft onze fysieke en geestelijke balans. Een sterk en soepel lichaam en een rustige geest is de basis voor een goed welbevinden en zelfontplooiing. In combinatie met een gezond voedingspatroon zet je zo een enorme stap naar een optimale gezondheid.

 

 

W A T    I S    Y O G A ?

 

WAT IS YIN YOGA?

WAT IS POWER YOGA?

WAT IS YOGA EASY FLOW?

WAT IS YOGA & STOEL?

WAT IS EASY SUNDAY?

WAT IS DRU YOGA?

WAT IS PILATES?

WAT IS YOGALATES?